07 May 2014

Adamstory : Asiarooms.com JIMAT & MUDAH


Musim cuti sekolah nak bermula dah... Mesti ada yang tercari-cari hotel untuk menginap. Entri kali ni saya nak share pengalaman pertama search & booked hotel guna Asiarooms.com. Apa yang boleh saya katakan ia sangat mudah dan jimat!

Banyak agen online untuk hotel ni tapi saya pilih asiarooms sebab:

1. sangat mudah dan xbanyak link sana sini yang menyemak mata (pilihan pun banyak.. based on comment2 customer kita leh tau hotel ni ok ke x.. ke dalam pic je meletop...)

2. boleh guna debit card!!!(maybank atau apa2 bank..even xde duit time book tu...)  Saya xada creditcard... kebanyakan macam Agoda, Hotel.com pun nak creditcard. 

3. cancel book xada charge pun dan sampai hotel pun xada hidden charge.

Lepas confirmed book.. senang je, simpan nombor book untuk bagi kat receptionist. Sampai kaunter je hari tu, saya sebut asiarooms, serah ic.. dan bagi deposit RM100 (yang ni memang dah stated masa nak book online.... ). Terus dapat kunci dan yg best pelanggan asiarooms diberi keutamaan. (potong que yer..... bye..bye....). 

Masa balik just ambil duit deposit dan pulang kunci. (duit deposit tu wat tengok movie dengan beli popcorn baliknyer..yuhuuu.. ferfeeling sgt !) Tu je... esoknya dapat email feedback bawah ni. Lepas ni memang saya akan gunakan lagi untuk jimatkan segala urusan terutama duit ler....

p/s : Bayou Lagon Park ni bilik dia gempak dan sgt luxury.. gituuhh..(Jacuzzi kaw kat bilik.. hahah) tapi breakfast xsedap...fail sgt2 sebab nampak sgt menu sumer yang low cost! xsesuai dengan gahnyer bilik dan taman temanya... weeuu... 


Terima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati