18 May 2014

Adamstory : Kedai supplement harga berpatutan dan original PILIHAN


Menghitung hari nak balik bercuti sebulan selepas beebrapa bulan melayari lautan ciptaanNya..(ewaahhh!!!) Hari2 tengok calendar... tinggal lebih kurang 2 malam saja lagi sebelum boat tiba untuk menjemput ke darat... (besar jugalah boat tu boleh penuh 50++ orang). Supplement untuk 'susuk' pun dah tinggal bekalan 3 hari jer... haiyooo..... heehhe

Saya baru cuba supplement ni beberapa bulan, memang ada banyak hasilnya. Sebelum ni puas juga bertukar 'stokis' untuk dapatkan supplement pada harga terbaik. Mujurlah... ada kenalan yang perkenalkan Musclemania. Setakat ni saya jadi pelanggan setia. Sebab stock yang dijual diimport terus dr luar negara dan dijual pd harga mampu milik (cer bezakan dgn harga yg online lain..... heheh.. jauh yer..dekat RM30-50 jugakss......).

Bila saya ke kedainya, layanan crew memang tak pernah mengecewakan. Tapi selalu yang menyampah sesama customer lah... baru nak mula makan supplement, muka nak kerek semacam..mengalahkan Sazali Samad! huh.... :P (kalau badan memang meletop xpe jugak.. heheh) Selalunya saya akan pergi dgn kawan2 yang memang body mantap meletoplah... bolehlah berlindung ...haha...

Ok, nak details boleh click sini PILIHAN Mr.Cupid ~ Musclemania

p/s : supplement hanya sampingan saja..excercise tetap nombor 1 ya! 


Terima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati