18 May 2014

AdamTag : Liebster Award - FiQa


Macam lawak pula.. ada yang tag saya utk game ni. Oklah...saya pilih sorang dulu utk jawab semula soalan yg diberi oleh FiQa : Belum ada blogger yang nak tag lah.. ehhe.. saya langgar dululah rules :P
  1. lagu apa yang paling korang minat? - Uncontrollable - Adrienne Bailon
  2. kenapa korang minat lagu tu? - muzik fresh dgn lyric simple (mcm kena mengena kot..hehe)
  3. cerita / movie /drama apa yang paling korang suka? - Confessions of Shopaholic
  4. kenapa korang suka sangat cerita tu? - Watak yang jujur... Rebecca Bloomwords
  5. dah kahwin belum? kalau belum, apa umur yang korang rancang nak berkahwin? - belum lagi..32 kot.
  6. pendapat korang mengenai blog korang? - baru bernafas xsampai sebulan tapi oklah dengan jumlah viewers :P *semangat!
  7. pendapat korang mengenai blog fiqa? - comel sangat dan update terkini kpop kaw!
  8. status pekerjaan korang sekarang? - Medic Offshore
  9. apa impian korang? - Buka gym sendiri untuk yang 'mampumilik'.  sumer org boleh bayar
  10. pernah terserempak dengan hantu tak? kalau pernah, ceciter sikit. hehe - tak lagi
  11. pengalaman pahit dan manis yang tak dapat dilupakan sepanjang korang berblogging? - newbie lagi



Terima Kasih

2 comments:

Fiqa Nsz said...

thanks jawab! hehe :p

Adam Fahmy said...

welcome fiqa.. boleh introduce dgn blogger2 lain :)

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati