18 May 2014

AdamTag : Liebster Award - Si Tracey Tag!!!




Okeylah.. harap2 lepas ni tak kena tag lagilah ya.. untunglah Si Tracey tag Mr. Cupid. Ini soalan yang diberi dan saya cuba jawab dengan baik ya! Nasib baik 5 soalan saja bah!

Diharapkan blogger2 berpuas hatilah dengan jawapan saya :D

  1. Sepanjang jadi Blogger, apa event blog yang paling korang tak boleh nak lupa? - belum pernah join lagi.. tapi ada juga intai2 event Nuffnang..hihi
  2. Rasa-rasanya sampai umur berapa atau bila korang akan berhenti buat blog? - selagi viewers ada dlm 10 orang pun jadi lah..
  3. Pernah tak ada rasa menyesal buat blog? Atau ada entri yang korang rasa nak tarik balik. - setakat ni tekad nak berblogging.. kalau entri xde viewers means xbest. heheh
  4. Rasanya kalau takda blog, korang tengah watpe sekarang? - tulis novel kot..sambungan ....Dia Lelaki Itu
  5. Berikan satu perkataan untuk describe blog korang sekarang ni. - fresh from garden :P



Terima Kasih

2 comments:

cikmisi leen said...

wahh ! penulis novel kahh ?? hehee ~ dengan ber blog pon, bleh je tulis novel pe.. hehe

Adam Fahmy said...

hihihi... cikmisi leen..... kena stop dulu sebab busy dan sakan blogging :P jom blogwalking

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati