20 May 2014

AdamChoice : Mencari designer blog Mr. Cupid



Esok akan tiba hari yang dinanti iaitu kunjungan boat untuk bawa saya pulang ke Miri sebelum meneruskan perjalanan ke bumi Selangor. Malam ni diam tak diam usia blog ni dah 24 hari. Alhamdulilah... jumlah viewers pun makin meningkat dengan purata 300-350 viewers setiap hari... Mungkin jumlah ni tersangat kecil untuk senior2 kat luar sana tapi bagi saya, sudah cukup menjadi perangsang saya untuk terus menulis entri lagi biarpun hanya sekadar hobi. Apa juga yang dikongsikan, insha allah ada manfaat bersama.

Setelah saya scroll mencari-cari designer blog, akhirnya saya terpikat dengan contoh hasil kerja blogger Maisarah. Berdebar menanti hasil memandangkan saya dalam waiting list beliau. Terima kasih sangat2 sudi membuat design blog Mr.Cupid! Kalau anda nak tengok contoh hasil kerja beliau, boleh click sini Designer Blog Pilihan .

Selamat berblogging kepada rakan-rakan di luar sana!



Terima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati