16 May 2014

Adamstory : Peluang kerja di Offshore


Ramai yang tak tau ada banyak jawatan kosong untuk position-position tertentu kat Offshore. Cuma sanggup dengan xsangguplah menghuni laut selama beberapa bulan... hihihi.....

Untuk sesiapa yang berminat boleh lah apply dengan hati yang tulus....


p/s : Offshore tu bukan plantar minyak saja ya.. ada banyak tempat... laut dalam..laut luar..kapal..boat segala.. hehe....so sebelum nak keje sini kena google dulu pengalaman offshoreman gituhh :P


Terima Kasih

4 comments:

Aku Penghibur said...

wagg bagus nie.. terima kasih infonya

Adam Fahmy said...

sama-sama.... moga ada rezekinya di situ ya!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Jiwa kena kental kalau nk keja mcmni kan..=D

Adam Fahmy said...

Mrs. Secretary.. insha allah doa & restu org tersayang akan menguakan jiwa2.. hihih...

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati