01 June 2014

AdamChoice : Khat Canvas by EliZa


Sempena hari Guru yang lepas...sempat saya carikan hadiah untuk dua orang bff yang menabur bakti sebagai Guru selain tanda penghargaan sebagai sahabat selama ni... ewah!!  Puas fikir-fikir apa yang boleh dijadikan hadiah, tangan ni pun gatal lah scroll sana sini kat facebook.. Akhirnya dapat idea! Haaa..nak tau apa? nilah dia..

Ya..Khat. Hiasan dinding dengan kalimah Allah & Muhammad. Apa yang eksklusif tentang hadiah ni... ialah handmade...bila tengok hasilnya terus jatuh cinta gituhh.. suka sangat2. Dibuat dengan teliti dan kemas atas canvas dan menggunakan cat berkualiti. Harganya xsilap saya RM110 untuk sepasang. saiznya lebih kurang 30cmx30cm.

Paling best bila bff saya yang dapat hadiah ni happy sangat. Mesti sejuk rumah dia dengan hiasan dinding macam ni.. ehhehehe.... :P

Bukan tak nak beli kat kedai , ada dijual tapi kebanyakkannya Bangla.. atau seumpamanya.. sekali sekala feeling nak beli barang online kan? hehe..


Oh ya, kalau berminat bolehlah click sini, EliZa Khat Pro Dah nak dekat Ramadhan ni... bolehlah cuba tengok , mana tau ada promotion ke.. hehehe..


Terima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati