27 August 2014

Satay Hut Gergasi di Kuala Selangor

Pertama kali sampai di sini.. rasanya takkan lupa sampi bila-bila. Kalau anda peminat satay... di sini antara satay térbaik selepas satay Barakah sijangkang, dan Satay station kampung Pandan KL. Maaf ye satay Hj Samuri Kajang xtermasuk list.. hihi

Saya sampai kat lokasi seawal 5.00pm walaupun pelan asal bukan ke sini.. memandangkan Mr. Pegasus drive... jd saya ada masa blog walking.. maka dapatlah info pasal Satay Hut. Size gergasi satay pada harga serendah RM1.60 saja... mak oi!! Berbaloi-baloi... kami xlupa order ABC special.. bila sampai je order.. hadoiiii... mana nak letak ni? Space dalam perut macam like2 je haderrr...... heheh.. oh ya..kami da kenyang jd tak order makanan panas. Tapi sempat juga menjeling kat customer table sebelah dan belakang... best presentation sup.. hihi..mee pun nampak menyelerakan. Xboleh komen rasa sebab tak makan.. ye x.. hihihi

Oklah.. blogger semua boleh cuba kat sini ya. Gambar kat bawah ni boleh buktikan size sebenarnya.. hampir separuh mangkuk kuah satay utk secucuk!! Rasanya cukup manis dan lazat... jom!!


Terima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati