20 February 2015

Tarikan Baru Setia City Mall

Selepas 6 bulan tidak ke sini.. terkesima kejap bila nampak ramai orang kat padang rumput depan Setia City Mall yang juga berhadapan dengan Setia Alam Convention Center (tempat resepsi CheTa & Zain Saidin dulu....). Masing-masing teruja dengan tarikan baru di sini - buih gergasi.

Di Philipine ada juga saya jumpa buih gergasi cuma xsemeriah di sini. Tentang harganya agak mahal dibandingkan dengan bekalan air sabun yang diberi. Tapi kira oklah... puas juga main sebab ada beli sebotol refill nya. Ada 3 jenis alat untuk hasilkan belon. Saiz sederhana, besar dan extra superbig! Harganya dalam RM4.00 hingga RM9.00 sebatang ikut jenis. Air sabun sebotol saya tak ingat harganya. Setiap penyewaan alat akan diberi siap-siap aor sabun dalam bekas plastik cuma isinya agak ciput...

Jika anda tak ada idea nak ke mana hujung minggu, bolehlah datang ke sini. Sesuai untuk geng bas sekolah.. geng apam.. geng terung.. hihi ...dan keluarga pun best! Jangan terkejut kalau anda nampak ayah yang lebih-lebih main buih daripada anak... jom!


Terima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati