13 March 2015

Menang Hadiah Dengan Hanya KOMEN di Contest & Giveaways Chef Obie

Berita baik kepada blogger-blogger dan peminat dunia masakan di luar sana. Anda mungkin berpeluang memenangi pelbagai hadiah dengan menyertai Contest & Giveaway Chef Obie. Bagi anda yang belum mengenalinya, beliau adalah selebriti chef yang sudah muncul dengan beberapa buah buku masakan sendiri, menghiasi majalah-majalah masakan arus perdana seperti SAJI, AROMA, Mingguan Wanita dan lain-lain. Beliau juga muncul untuk siaran RTM1 dan TV3 ( Wanita Hari Ini). Contest Giveaway ini dibuat sempena dengan pengunjung blog yang sudah mencapai sasaran lebih dari 1 juta.


Pelbagai hadiah disediakan seperti peralatan memasak, pelbagai majalah masakan terkini, kad top-up Hotlink, pelbagai jenis voucher dan sebagainya. Penaja juga tak kurang hebat seperti syarikat-syarikat penerbitan, restoran terkemuka, pengusaha ternakan dan ramai lagi. 

Bagaimana cara menyertainya?

Sangat mudah. Anda hanya perlu menjawab soalan di bahagian komen (catat ulasan) dan sertakan email anda. 

Tidak perlu post entri!!! Hanya jawab diruang komen. Itu saja. jadi bagi anda yang tidak mempunyai blog juga berpeluang besar untuk menang hadiah!! 

Contest Giveaway ini berlangsung selama sebulan bermula 9.3.2015 ini. Setiap minggu akan diberi soalan mudah. Minggu pertama baru bermula! Ayuh boleh click sini untuk terus menjawab soalan minggu ini  Contest & Giveaway Chef ObieTerima Kasih

No comments:

© Mr.Cupid | Template Designed By Blog Bingkisan Hati